Baby tiba tiba tak berselera

Hi mommy2 sekalian. Saya ni first time mom, ingin minta nasihat sikit. Baby I ni dah 11bulan lebih. Dr masa 9 bulan, susu badan dah kurang so I ada start bagi fm. Dia ni okey je sblm ni. 2 minggu lepas dia tak nak minum fm. Tidur pun susah… tiap sejam dua pasti bangun. I ada bf, tapi memang tak cukup. Beberapa hari ni, baby juga tak berselera makan. Biasanya dia ni kuat makan. I risau dan stress giler. Baby I ni juga perkembangan slow sikit…masih tak nak jalan, tepok amai2 pun tak tau lagi. Harap mommy2 bolehlah tlg nasihat, beri petua. Terima kasih semua! #pleasehelp #bantusharing #firstmom #firsttimemom

4 Các câu trả lời

baby tgh nak tumbuh gigi kot?

1y trước

Tak perasaan la.. mungkin. Tapi kali ni baby tak gigit gigit mcm dulu 😅