Parents positive covid

Hi mommy2, saya nk bertanya siapa ada pengalaman positive covid dan husband pn positive juga .saya ada baby nak masuk 6 bulan.sudah buat swab test rtk di klinik swasta alhamdulillah baby negative..macam mana nak cegah baby dari dijangkiti covid baby menyusu susu formula..risau sangat2..

1 Trả lời

Ikut SOP di rumah boleh rujuk poster2 KKM. ; sentiasa pakai mask, kerap basuh tangan, hand sanitizer, buka tingkap untuk pengudaraan yg baik. kerap disinfection rumah/ ruang isolasi