7weeks, tapi husband positive covid

Hi mommy, husband baru +ve covid. Tadi saya baru test kit -ve. Macam mana dengan kandungan kalau saya juga +ve covid ?

3 Các câu trả lời

sy kali kedua da kena covid spnjang mngandung ni..besok baru kerat gelang,kuarantin kendiri kt rumah je..tp bila tau positif,kna pegi CAC dlu utk pemeriksaan...

2y trước

sis, kiranya better serah diri kt cac ya? sbb tgh 7w + positive.

kuarantin diri dr husband. jaga diri, byk minum air vitamin utk baby dan fikir benda yg baik baik ??

insha Allah semuanya ok dan doakan moga dilindungi dari mudarat.. jaga SOP, elakkan stress