operate czer

Hi mommy2, nak tumpang tanya. Saya czernya dah nak masuk setahun, sebelum ni ade je rasa sakit2 tapi x de lama macam ni n rasa boleh tahan lagii, tapi sejak 2 3 hari ni perut asyik sakit jee, dekat2 dengan tempat operate, sebelah kiri.. kadang tu ade rasa bengkak tapi kat tempat operate nampak biasa je, x de merah2.. kadang2 macam pakej lak sakit kat perut tu sekali sakit kepala, tak de selera makan (kalau masak sendiri la haha) kalau nak kata lekat baby tak mau kott, hehe sebab cucuk kt kkia doc tak sarankan mengandung dalam masa 2 tahun.. thankyou in advance..

1 Trả lời

sama mcm sya jugak .. normal tu .. sbb luka dlm tu mseh lagi blm semboh .. bnyakkan berehat jugak .. sya ni x smpai 2 thn , dah lekat dah pon 😅 skrng 16w2d dah ..

5y trước

haah , sbb tu czer lbeh susah nak semboh berbanding normal .. luka dlm tu .. trima ksih 😘 in shaa Allah ☺ x per sis , kalau rezeki x perlu tkut apa2 .. sya ni asal pregnant , mesti ada anemia 😁