Kehamilan

Nak tanya la sebelom ni setiap hari bangun tido mesti perut kejang tpi pagi ni x de rasa ap pon kat perut..x de rasa kejang atau sakit pun..rasa mcm x de ap pon dalam perut tu normal ke atau ada apa" yg tak kene sy risau la

2 Các câu trả lời

Awak dah berapa minggu tu? Just monitor saja. Alahan mmg akan pandai hilang jugak.

2y trước

oh dah nak dekat Trimester 2 tu, normally nak masuk Tri2 mmg akan hilang alahan sebelum ni. InsyaAllah doa bebyk je baby membesar dgn sihat..

normal.