Tak de morning sickness w5-w6

Hi semua...nak tanya, week 4 sy buat upt test positive Masa tu ada la simptoms2 mual, sakit cramp perut and letih...tapi skrg dah masuk week 6 tapi sy Rasa Tak de pape simptoms2..kadang2 risau macam Kita Tak mengandung pula 😅 macam Mana Tak nak bagi risau ye...sebab bile Tak de simptoms2 ni Kita macam buat kerja macam biasa mcm Tak ingat pregnant..atau mmg Kita dah Tak pregnant? 😅 Sesiapa boleh share...sebab sementara nak tunggu scan 12minggu dgn KK & buka buku pink tu apa nk buat...

2 Các câu trả lời

Samalah sis. Sya esok masuk w8. Plan nak pegi scan kat klinik esok since takde simptom kecuali rasa bloated, tenderness breast, mengantuk sangat and badan panas waktu malam. Normal ke kalau suhu badan panas waktu malam? Nak pegi scan esok sebab ni pun baru balik travel dari thailand. Sepanjang disana makan pedas + jalan non stop. Takut jadi apa2 kat kandungan sebab seminggu kat thailand tu tak jaga sangat badan. Berjalan tak ingat dunia macam tak pregnant. En husband yang risau asyik tanya okay ke tak 😆

wahhh😃 anda seorang bertuah sis mempunyai kekuatan stamina yg mantap 💪 teruskan pejuang tanpa kira kalah penatnya..🤭👍👌