Lendir 36minggu

Hi mommy, sy nk tanya sy dah 37minggu. Tp dr 36minggu sy ade kelua lendir warna pearl clear mcm tu tp selalunya xde. Normal ke? Sampai harini 37w pun makin banyak kuantitinye. Bby gerak ok. Tp bby suka mengeras sebelah2 perot kejap kiri kejap kanan mengeras. Vagina nampak dah terbuka dr biasa. Masa checkup 36w doc ckp baby dah duk bawah. Normal ye lendir tu?

1 Trả lời

Normal. Keep observe ya. Klu ada lendir mcm darah + kerap mengeras bhgian abdomen selang 5-10 minit dlm sejam tu dh blh ke LR.