33week3day perut mengeras

Hi.. Nak tanya normal ke 33week3day perut asyik mengeras and sakit pinggang dalam masa yang sama.. Baby mmg dah engage dri 30week lg.. Pergerakkan baby pun dah slow skrg.. Ade keluar lendir jernih mcm keputihan tu.. Tp pekat mcm jelly tp xde turun darah atau ape pun.. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

4 Các câu trả lời

Sy dulu 36 37 weeks tak tahan MCM ni la LG LG malam MMG xbole tido dia DTG mengeras MCM tembikai keras nye... anak pertama risau jugak... lepas tu pergi hospital Sbb rasa MCM Kuar air meleleh Smpai celah peha... lepas g kena induce seksa oi.. pastu Kuar lendir darah & bersalin... Lau bukan mengeras or sakit pinggan setiap 5 minit sekali .. selagi bole tahan ..tahan la... takut p hospital Dr. offer induce ... haha biasanya petanda paling dekat pecah ketuban atau Kuar lendir darah sikit

Perut mengeras + sakit pinggang setiap 5 minit tak?

2y trước

Dah ke hosp ke? Kira tanda2 bersalin dah tu

dh bersalin mggu ke berapa tu??

Tak tentu jugak..