hamil 36minggu 2hri

Assalammualaikum..nak tanya ada tak kat sini pengalaman mcm sy sekarang...2 3 hari lepas..ade kluar drh n lendir..tp xde cntrction ape2..lepas tu hari ni kluar lagi tp drh xde..lendir sahaja..sy skrg mgdung ank ke 3..sebelum ni klu kluar tnda camtu kofem nak bslin dahm.tp y ni xde skit2 plk blkng ke ape.

1 Trả lời

waalaikumsalam..kalau kiraan tndangan msih ikut tmpoh pngiraan..itu ok..tpi kalau kiraan tndangan xckup..baby kurang bergerak..better trus jmpa doc..apa2 tnda mlhirkan..trus jmpa doc..sbgai lngkah brjaga2..lain org lain tnda..tpi kena brjaga2..take care ye sist♥️