anak tak nak susu

Hi mommy smua.. Siapa ada pnglman anak 4 bulan tak nak susu bdan dah.. Bg susu meraung2 mcm kena dera. Ddk baring bdiri da pelbagai mcm cara da tp tetap sama anak taknak. Down skit, ingat da bg bf smpai 2 tahun ?.. Help mommy,

1 Trả lời

Nursing strike kot. Time mamai pun sama ke?

4y trước

Refuse nak breastfeeding. Baby boleh sense ada yang tak kena or berbeza time breastfeeding. Selalunya tak lama pun. Cuba tukar position ke, main2 dulu baru offer ke. Tengok mulut dia ke. Ada sakit Pape, tumbuh Gigi, susu slow and etc. Boleh Google.