firasat

Hi mommy.. Siapa ada pengalaman scan gender bby boy, tp firasat IBU mengdung bby girl, ?nty bby kluar boy atau girl? Selalu scan bby mmg btl kan...

23 Các câu trả lời

Scan 3x girl. Org sekeliling pn kata perut mcm girl. Tp naluri kuat kata boy. N kuar mmg boy. 😁

4y trước

Harap2 sy pun mcm ni..scan kk ckp boy..harap2 kuar girl naluri kata girl.. dh ada 2boy.

Sy instinct dari awal preggy mmg rase mcm boy, even nk sgt baby girl. Bile scan mmg boyyy hahahha #sisredhaaaa

Tak juga. Saya anak 1st scan doc ckp girl. Lahir baby boy. Nasiblah barang hosp banyak pink bunga2

5y trước

Kalau nampak penis tu confirm dah tu

sy 2x scan nampak girl,,tapi firasat kate boy beranak keluar baby girl 😂

5y trước

Oo sy ni scan doc ckp bby boy tp hti dok was2 lg sbb mse buat detail scan tu bru 17weeka

Dulu my asben mimpi saya dpt bby boy, scan pon betul boy. Lahir2 mmg boy. 😊

Mcm sy.. Sy ase mengndung bby girl.. Tpy scan bby boy... Kluar pon bby boy

Saya pun sama..scan baby boy, tp firasat kuat ckp baby girl

5y trước

Sis scan berapa week time dktor tunjuk penis&kata bby boy?

Macam kakak sy,scan 3 kali baby boy,keluar² baby girl 😅

Saya tak scan lagi , tapi dalam hati mcm boy heheh

Scan girl, firasat boy, lahir girl mcm scan