Gender Scan

Hai. Ad tak ibu² yang scan bby boy tapi keluar bby girl? 2 anak sebelum ni boy. Harap sangat yang ketiga ni girl.. ibu² semua tolong doakan saya ya... #22minggu

5 Các câu trả lời

dah buat detail scan tak? if belom buat boleh buat. peratus ketepatan jantina baby tu sgt tinggi utk betul. selalu nya kalau boy ni susah nak salah once kita dh nmpk pistol dia. kalau kita scan girl selalu possibility nk slh tu tinggi

Adik saya, scan boy.. keluar girl.. dah 12tahun skrg, perangai & pakaian macam lelaki 😅

sy pun dah ada 2 boys. semoga ada rezeki kita nak dpt girl pulak..😊

9mo trước

aminnn

try buat detail scan

scan byk kli sis