ada kluar darah 2,3 drop

hello mommy semua.sya bru pregnant dlm 7 week..belum buat buku pink lagi..ingat hujung bln ni bru bkk buku.bru cek upt ada 2 line.tp 1 line xclear sgt.tdi,masa kencing ade pulak darah sikit.xbanyak.dlm 2 drop je darah..ada dlm 2,3 kali jugak dh ade kluar darah macam tu..ni pregnant anak first..xtahu sngt.normal ke tu mommy2 smua?

1 Trả lời

Boleh jd normalm.boleh jd x normal sis. Biasanya kalu darah koko normal

5y trước

aaaa sis..bukan darah fresh yang wrna merah tu..darah macam coklat2 sikit...