minta pendapat

kira kandungan 7 mggu 2 hari .....hari tu da cek kencing deresa ckp positif ....lepas 2mggu cek kencing awal subuh tdi ada kluar darah sikit .....rancang baru nak buat buku klinik hari ini.....tapi ada darah sikit kluar ...apa saya patut buat ya

2 Các câu trả lời

Pergi klinik kerajaan atau swasta. Ckp nak sahkan pregnancy, tp pg td ada bleeding.

Better pergi je klinik terus sis. Sbb klau kluar drah mse pregnant ni bahaya.