darah spotting

asalamualaikum . saya baru kat sini . nak tanya kalau keluar darah cair macam warna pink tu darah spotting ka ? kluar dlm 1/2 titik saja .. baru pregnant . jadi risau .#firstbaby

1 Trả lời

Waalaikumussalam, better ke klinik untuk pemeriksaan doktor. Sebab 1-2 titik je mcm bukan spotting, mcm implementation bleeding. Tapi lebih selamat kalau doktor yg check dan confirmkan. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers