Barangan bayi

Hi mommy semua.. xkira yg dah berpengalaman atau yg first baby mcm sy.. td kakak sy tnya persiapan baby mcm mna? Bg sy terlalu awal utk pikir kan ke situ.. tp pendapat mommy2 kat luar tu.. barang apa2 yg patut d dahulu kan selain beli baby car seat..

17 Các câu trả lời

Dahulukan yg keperluan baby dan mummy masa dlm pantang..beli sikit2 baru X terasa sgt membeli..

Klo saya, saya settlekan brang nk bwk pergi hsptal nt.. Da stle bru cari brg yg lain pula

Brg hospital setel dulu. Carseat tu kemudian pn boleh. Mcm sy lps baby klr baru beli.

beli skit2 baru xpening... brg baby bnyk jgk nk kena buat research

Beli sikit2 baju baby y unisex.. Kain sarung, pad bsalin, stokin

Mengandung 7 bulan dh boleh start beli barang sikit2.

6 bulan pon rse cm awal sgt nk prepare