Buat test UPT 3 hari sebelum tarikh period

Valid tak ye upt ni, sbb saya belum delay period.. Buat ujian 3hr sebelum tarikh di jangka period.. Ada tak mommy2 penah alami keadaan mcm ni?

Buat test UPT 3 hari sebelum tarikh period
13 Các câu trả lời

same mcm sy sis..tes sblm period line mcm nie,pastu period dtg .lps period pn sy test lg keluar cm ni jg... tnde2 hamil tu ad cuma sy xpergi cek dktr lg tkt kcewa. tgu btl2 terang bru pergi cek...

4y trước

same2☺️

sis .. kalau nk y yakin cube beli y clear blue .. y tu die akan teros bg tau sama ade sis preggy or x .. die sekali detail bg bape week .. ☺️

ada n skrg pregnant 7 bulan plus++. upt sy yg 1st sama mcm upt awak yg 1st. tp sy lewat 3 hri bru dpt positif. maybe sbb baby boy tu lmbt detect

3y trước

Boleh kongsi simptom@tanda sebelum sis tau sis hamil tak? Selain dari delay period 3hari

hai sis...saya pun sama macam sis belum delay period lagi 6 hari...tapi bila cek upt samar2....saya xtau sama ada saya hamil atau tidak...

3y trước

Clear blue tak boleh check awal2 maksudnya? Tak faham

kawan sy same mcm awk... tapi dia relax je dulu bile period 2 minggu delay dia check balik and positif

better repeat. 50-50 cmni. Sbb pernah dpt lg terang dr line awk ni, end up semingu lps tu period.

Saye cmni la..mule2 samar..smggu lepas ti buat sekali lgi positive 😂

tahniah. inshaAllah nanti makin terang. sy test 5-6 hari lbh awal pun mcmtu

valid sis. saya pon buat 3 hari sebelum delay n lg terang..

Last priod