berat baby kurang

Mommy semua, sy hamil 7bln 1mngu. berat sy 73kg. doktor cakap sptut nya berat Sy kne ada 78kg skrg.baby dalam kandungan Berat 1.1kg saje.. Ada apa cadangan utk menaik kn berat tk

1 Trả lời

As long as baby yg kat dlm xde ape2 problem okay. Kalau time check up doktor kata okay tu xpyh risau. Makan mcm biasa. Bykkan makan makanan yg berkhasiat. Pengambilan buah2an dan sayur2an tu penting. Stop junk food ape semua. Kalau ngidam bagi lepas tekak je.