Berat Baby?

Hai mommy birthclub june…berapa dah berat baby skrg?? Sy 28w++ berat dlm 1.1kg..#firstmom

3 Các câu trả lời

samaaa saya 28w haritu 1120g. doktor kata kecil sikit tapi normal je sebab mak pak dia pun kecil katanya. now 32w belum scan lagi. next week baru ada repeat scan

6mo trước

Wahh sama sis..sbb sy n hisbnd kecik jgk..tp risau jgk la sikit

Ada kat sini mommy yg tengah cari breastpump? saya nak letgo Medela Freestyle Flex RM1500 (nego)

28w 1.4kg