Baby kurang berat

Hi .sy baru pregnant anak first . Ada tak yg tgh pregnant 28w . Tp bila scan doktor kata baby kecik .mcm 25w ..berat ibunya naik. Tp berat baby tk naik..kne refer ke hosp utk detail check . Tgh tgu app drpd hosp . Doakan baby saya sihat dan semuanya baik2 saja...any tips utk naikkn berat baby dlm kandungan? Terima kasih ..

1 Trả lời

awak try minum susu anmum tgok, sbb susu tuh mmg naikkan berat baby. tapi kena jaga juga la,

2y trước

oh yke . okay2 baik..terima kasih sharee infoo 💕