Jdi Risau Pula

Hi mommy semua sa perggey 6 weeks 2d bru tdi ptg scen npe ye jantung baby memang blm boleh dgr ke.. Tdi cuma npk kantung baby je.. Berapa weeks jantung baby da boleh dgr sbb tdi doktor suruh dtg blik lagi 4minggu x sbr rasanya nk dgr dagupan jantung baby??

1 Trả lời

yup normal.. 5w sy pun nmpk kantung je tu pun scan dr bawah.. 7w bru nampak jantung dia gerak2 tp still sgt kecik.. the best is scan dlm 9-12w bru nmpk semua..

5y trước

Aduh ye ke alahii comel nya baby😘😘Tq info sis 😊😊x sbr nk dgr baby ne.. Mudahan2 kita dipermudahkn segalanya 🙏🙏