Jantung baby

Hi ibu². Nk ty,14w dh boleh dgr degupan jantung baby ke?

9 Các câu trả lời

maksud puan? sy tgk kt tt ramai yg record degupan jantung baby bila scan. tp sy kt kk doktor just tunjuk kat jantung baby tu ade klip klip . tu degupn jantung baby. mase tu scan 8w rasanya. so kalau 14w rasenya dh boleh dengar lah kot tp bukan kt kk myb kt klinik swasta.

9mo trước

saya 11 minggu dah dengar heartbeat masa scan kt kk

Sy 7w dah dengar jantung baby. Masa sy 14w dah boleh nampak hidung tangan semua dah almost sempurna. Alhamdulillah

klu wat scan dh boleh dgr.. saya check kt private usia 9 mggu dh dgr heartbeat.

Saya first dengar heartbeat 6w. 14 weeks tu dah memang rancak dah tu

sy 7 week dah boleh dgr jantung baby,baby pun dah boleh nampak

Sy masa 5w lebih da dgr bunyi jantung da.. scan kat klinik swasta

9mo trước

awal nye. selalu 6-7w bru ada janin

dlm ultrasound blh view. nk dgr pkai Doppler 20w above

10minggu dh boleh dengar kalau pergi scan sis 😊

Saya dalam 6-7weeks dpt dgar dah fetal heart dia