ingin tahu

Mommy sekalian.. 30 week. Boleh kah tidur tanpa mengiring kiri or kanan...? Sebab jika sis mengiring kiri or kanan. Terasa nyiluu sakit sngt... Mohon bantuan... ?

2 Các câu trả lời

Wuuu. Sama mcm saya, kalau ngiring kiri atau kanan, perut mengeras dan baby sangat aktif. Saya anggap dia tak selesa. Bila saya tidur tanpa kiri kanan, baru dia diam 😂

5y trước

Saya punya sakit bahagian pundi kencing tu kalauu nak tidur mengiring kiri or kanan... Rasa nyilu Yang amat

better sblh kiri sis. sbb doc pesan klu sblh kiri dpt lancar kan darah.