Lenguh peha hingga betis masa tidur mengiring kanan kiri.. Tolong jawab mommies sekalian🥺

Hi mommies.. nk tnya normal ke lenguh peha hingga betis masa tidur mengiring kanan kiri? Mcm cramp pon ada. Sakit sangat. Runsing saraf.. 😔

3 Các câu trả lời

𝒔𝒂𝒚𝒂 𝒌𝒂𝒍𝒂𝒖 𝒌𝒆𝒏𝒂 𝒎𝒄𝒎 𝒏𝒊..𝒈𝒆𝒏𝒅𝒂𝒎 𝒌𝒂𝒌𝒊 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒂𝒊𝒓 𝒚𝒈 𝒃𝒆𝒓𝒊𝒔𝒊 𝒂𝒊𝒔 𝒎𝒊𝒙 𝒈𝒂𝒓𝒂𝒎 𝒌𝒂𝒔𝒂𝒓..𝒈𝒆𝒏𝒅𝒂𝒎 𝒌𝒂𝒌𝒊 𝒍𝒆𝒍𝒂𝒎𝒂 𝒔𝒂𝒎𝒑𝒊 𝒓𝒂𝒔𝒂 𝒌𝒆 𝒑𝒆𝒉𝒂...𝒈𝒆𝒏𝒅𝒂𝒎 𝒌𝒂𝒌𝒊 𝒌𝒂𝒍𝒂𝒖 𝒂𝒈𝒌 𝒓𝒂𝒔𝒂 𝒕𝒆𝒓𝒍𝒂𝒍𝒖 𝒔𝒆𝒋𝒖𝒌 𝒔𝒈𝒕 ,𝒌𝒍𝒖𝒂𝒓𝒌𝒂𝒏 𝒌𝒂𝒌𝒊 𝒔𝒌𝒋𝒂𝒑 𝒍𝒑𝒂𝒔𝒕𝒖 𝒎𝒂𝒔𝒖𝒌𝒌𝒏 𝒔𝒎𝒖𝒍𝒂..𝒔𝒎𝒑𝒊 𝒉𝒊𝒍𝒂𝒏𝒈 𝒓𝒂𝒔𝒂 𝒔𝒂𝒌𝒊𝒕 𝒕𝒖..𝑰𝒏 𝑺𝒉𝒂𝒂𝑨𝒍𝒍𝒂𝒉 𝒑𝒖𝒍𝒊𝒉

normal sis.. sis letak bantal x di antara dua kaki tu? kepit bantal boleh kurangkan lenguh jugak, selain tu bole pakai maternity pillow.. sy pakai yg H shape.. nikmattt hihi

i pon sama..tak tahu nak buat apa