Simptoms kehamilan hilang

Hi mommy.. saya nak tanya masa 7-8 weeks yg lepas saya alami alahan mual(tapi x muntah, perut gassy, sakit di payudara & kerap sakit pinggan.. tapi bila masuk je week 9 semua sakit2 tu hilang..seolah2 saya rasa mcm x pregnant pulak.. normal ke? Ada ke mommy2 penah alami seperti saya..

16 Các câu trả lời

yup permulaan dia mmng rasa mual pening,nk muntah perut cramp nk batuk bersin kadg2 sakit tu normal

Sama sis.. saya pun 9w tetiba rasa mcm xde sakit apa2.. mcm pelik pulak 😅

2y trước

Alhamdulillah🥰 semoga dipermudahkannn. gdluckk... harapnya normal la sy tkde alahan , tkde rasa sakit breast . cuma kdg2 je rasa hanyutt . doakan sy jugakk supaya semuanya dipermudahkan n dpt melahirkan mcm awak ❤️

Selagi tak berlaku pendarahan, semua normal 😊

masuk trimester 2 hilang dah semua tu heeh

Sy pun sdg week ke 9

normal