Morning sickness hilang secara tiba tiba masuk week 7.

Hi mommies. Saya alami morning sickness semasa week 5, dan sekarang masuk week 7 tiba-tiba alahan saya berhenti. Saya pernah google tp jawapan yg saya dapat tu jawapan yg semua ibu takut nak dengar. Saya tak ada simptom mcm sakit perut, bleeding atau spotting. Cuma risau morning sickness terus hilang secara tiba-tiba walaupun masih di first trimester. So hanya dua minggu saya alami alahan. Ada mommies yg alami keadaan yg sama tapi baby sihat? #firstbaby #firsttimemom

2 Các câu trả lời

InsyaAllah doa yg baik2 je sis. Smoga smuanya baik2. Ade je normal mcm tu. tp pengalaman saya sblum ni pun mcm sis tau pregnant week4 smpai week 8 camtu ade alahan tiba2 8 minggu camtu alahan xde. X lama tu gugur 10w. Tp ade yg normal je alahan tiba2 hilang. Sis try g scan tengo baby cemana.

alhamdulillah... mg dpmudahkan segalanya amiin