.

Hi mommy.. Saya nak tanya... Kat mana ya nak cari pad bertali..saya dah cari kat farmasi, tesco mydin watson... Tapi xda

4 Các câu trả lời

try cari kt kdai jual brng bby sis..tp aritu ada jgk tgk mommy2 lain ckp beli online..try search kt shoppe atau lazada

Saya belanja kat sni sis... Yg kat pdang serai...hihihi ujung blnni pulak nk try yg kat bertam,kepala batas... Huhuhu

Sis selesa ke pakai pad bertali? Nk pakai lepas brsalin nnti ye?

Beli dekat shoppe