Hi nak tanya..korang dah prepare ke beg hospital ke?

Nak tnya, mana nak cari panties pakai buang plus size ya? and maternity pad yang jenis sarung plus size? sebab tengok online semua 2XL paling besar and hip sampai 103-113 je..sy over than that..pening tak tau nak cari mana..sape sini plus size biasa korang cari kat mane? sorry sy first mom and nk masuk 32w dah

2 Các câu trả lời

saya rasa sis boleh pakai pampers dewasa . sebab ada jugak org guna pampers dewasa masa pantang n selesa . tak semestinya guna maternity pad saja .

dekat tiktok shop pon tkde ke? sy ad nmpk saiz 4xl ad..