Maternity Loop Pad

Hi, sapa tau kat mana ada jual pad yg guna tali tu, kebetulan sy g cari kat mydin n watson xde jmpa. ?. Dah xlarat nak pusing byk tempat. Heheheh. Korang plak biasa pkai jenama apa?

8 Các câu trả lời

Sy pun pakai librese overnight maxi yg pack purple tu sebab pad lebih panjang dan lebar.,xdela smpai asik bocor smpai terkena lapik tilam.,kesian kat mak nnt asik nk kna tukarkan cadar je nnt..

cari pad jenama Lunavie. kat shopee ada jual. selesa, nipis je tapi boleh serap banyak darah. tak bocor pun ☺

Nak senang pakai adult pants.😁x pyh tukar panties.bru lepas beranak ok la pakai darah masih bnyk.

Pakai yg pad night tu je. Kalau ada tali tu susah nk pakai. 😅😅😅😅

Pad bertali kebanyakan kt farmasi ada jual..sy beli kt farmasi je..

5y trước

Welcome.😊

Maternity loop pad ada jual dekt kedai brg bby n mummy

5y trước

Tq sis nti sy g cari

Pureen ada...ad jual di kedai bby

Ada kat shoppe