baby muntah susu

hi mommy. saya masih dalam pantang 23hari. baby saya fully breastfeed. normal ke baby lepas susu asyik muntah susu ( org panggil terjeluak susu) tp sikit jela. lepas susu saya dah sendawa kn dia tp kadang2 lepas tu mesti susu tu keluar balik. lepas tu baby mcm lapar nk susu lagi. saya pun keliru baby ni cukup susu atau terlebih susu.

1 Trả lời

Itu normal sis.Wlpun kita dh bg dia burping,baby ttp kluarkn ssu ckit2.Mungkin terlebih ssu,itu pn kta xdpt pastikn.Sbb baby ni dia tahu menyusu je.