FIRST QUESTION ?

Hi mommy, saya first time mom nak tanya last period macm 21mac tpi mcm xberapa ingt.. dh check upt mmng jelas sgt, sekrng dh bulan 6 saya xperiod lagi, dn masih belum check dgn doc..perut pun xmmbesar lagi, Dn saya makan acid folic, perlu ke check dgn doc segera?

6 Các câu trả lời

Memang perlu jumpa sis. Since last haid 21 mac, tu dah lama dh sis. Lagi2 upt dah positive tu. Kalau pegi sekarang bole buat buku pink (register mengandung) dan pemantauan utk baby dengan ibu pun d lakukan dari pihak kesihatan.

5y trước

😊👍

Ya pegilar jmpa doktor,, minta cek upt n sah kan pregnancy, mo booking suda tu klau 12minggu

5y trước

welcome

Sebaiknya sis pergi check dekat klinik, kalau betul pregnant boleh jaga kandungan.

wajib jumpa doc sis

Yaa go see a doctor!

Segera p jumpa doc