still keliru

sy dh 3 bulan xperiod..check upt resutl ngtif..pg scan nmpk katong..dh byk kli check upt jwpan ngtif. at last..mgu lps try bli clearblue digital..check jwpan prgnant..blum buka buku pink lg..tp pg td check yg biasa..jwpn ngtif. nie sy kliru sgt...mmg org perut tebal. susah nk nmpk ke check upt..

1 Trả lời

upt takde kena mengena dgn saiz perut. sbb test guna urine..saiz perut tak mempengaruhi. sebaiknya pergi klinik dan explain pd dktr, atau buat test darah utk kepastian adakah pregnant atau tidak.