Upt Negatif

Nk tanye ade x yg sme mcm sy.. Last period 20/4... Last check upt 2/6 negetif.. Nk kne check lagi sekali ke??sebab smpai hari ni xperiod lagi... Pinggang sakit mnjadi2.. Bawah perut tegang je rse urat2... Sebab dua bln berturut period mmg lewat 1 minggu... Kali ni nk dekat 2 bulan xperiod dh...

2 Các câu trả lời

Pergi klinik cek tkot msalah hormon boleh bawak kpd masalah lain pulak. Klu cm saya mmg period xteratur.normal la pernah jd mcm ni. Tp klu xpernah,baik pergi komfem dgn doktor. Satu lg bila cek upt negatif,mmg mksud dia negative. Tp klu naik double line samar, itu mkna ttp positif. Try p cek dlu yaa ...

4y trước

Ye... Thanks sis

lama jgk tu sis delay period...cuba p klinik buat ujian darah pulak ke..bole thu terus pregnant or x...

4y trước

Okey thanks...