Tips minum air gula

Hi mommy, nak tanya tips minum air gula sebab sy biasanya akan muntah angin&air kalau tak breakfast heavy meal waktu pagi. Ni alahan tak hilang2 dari awal pregnant sampai sekarang. Please help, esk kena minum air gula~ 🥲🥲 #bantusharing #ingintahu #firstbaby #airgula

4 Các câu trả lời

Sy pun jenis mkn heavy meal breakfast. tapi tbh minum air gula waktu perut kosong lebih mudah nk habiskan dan takkan terkeluar balik klu awk ikut rules.

1y trước

Okayy baik terima kasih sis🥰🥰