Hospital swasta dan kerajaan

Hi mommy , nak tanya pandangan uolls. Bersalin kat hospital mana yang okay? Good in service . Area kajang , bangi , putrajaya. #firstmom #pleasehelp #bantusharing #hospital

19 Các câu trả lời

saya bersalin normal di hospital PPUM . service semua okay . setiap pagi akan mandikan baby . bil 2hari 1 malam rm13++.. puas hati alhamdulillah .

2y trước

saya takda amik epidural . sbb masuk lb trus bersalin . dr tk sempat nk prepare apa2 . masuk trus emergency .sbb baby nk kluar awal. katil sentiasa ada .okay je . depo 1k

sis kalau nak cari good in servis dan layanan special A-Z sis booking Andorra. Kat situ serba serbi special siapkan duit sahaja.

Sy pilih putrajaya atas faktor2 kehamilan sbelum2 ni.. Byk feedback kata ok n best.. Tp bab pembiayaan sy tktau.. Sbb pki gl suami

Saya bersalin kat Hospital UPM. Their service was good! Facilities pun quite new. Saya bersalin normal haritu bil 1,200 je

Saya bersalin normal di hospital Putrajaya, bil RM945. Puas hati AlhamduLillah.

2y trước

bil hospital saya

macam mana kalau di Sabah, ada ka yg berpengalaman kat sini ?

fpp putrajaya service dia ok!!

2y trước

Boleh sis share sikit pasal FPP ni , takut hosp taknak terima pesakit luar putrajaya .

ikut bajet anda

swsta lgi ok