Jaitan

Hi mommy.. Nak tanya ada tak mommy2 kat sini dah habis pantang tapi benang jaitan ade lagi.. Sy harini hari ke 37 berpantang. Tp benang masih ade.. Benang yg simpul tu.. Tapi xsakit. Normal x kalau mcm tu.. Takut pulak rasa.. Maaf ye sy xtau ni baru anak first..

1 Trả lời

Saya hari ke 31 pun benang still ada lagi. Selagi takde sakit saya kira okay je. Luka pun dah elok.

4y trước

Dalam pantang pun saya dah banyak bergerak. Nak bergerak okay je, time duduk je tak selesa sebab boeh rasa benang.