Benang jahitan

Hi nak tanya, saya dah berpantang baru 11 hari. Haritu jahitan saya ada renggang sikit. Tapi harini ada nampak benang yg terkeluar. Tu sebab benang putus ke? 🥲 saya risau sangat sekarang ni. Tapi takde rasa sakit. Suami kata isi dalam pun dah bercantum berbanding masa mula2 jahitan renggang tu. Jadinya tu benang putus ke luruh ye? Selalunya berapa lama masa utk benang jahitan mula luruh?

1 Trả lời

klu mcm Sy x brani tgk. dh abis pantang baru tgk.. tu pun dah msuk 2bln mcm tu🤣..

1y trước

luka yg dah bcantum tidak akan dijahit semula sis.. kebiasaan nya akan diberi ubat sapu /gel tuk cantumkan isi yg tdk bcantum