Tak boleh tengok muka suami kita

Hi mommy mommy semua nak tanya. Normal ke kalau masa preggy ni kita jadi tak boleh tengok muka suami kita. Rasa macam tak suka dekat dia. Normal ke?

18 Các câu trả lời

Normal sis skrg saya tgh alami saya dh 14w. Masa early pregnancy lagi la suami dekat dekat ke. Suami nafas ke. Bau suami ke. Semua xboleh. Semua nak muntah. Kena suami memahami kita. Selamat suami saya faham. Kdgn saya kata dia bau nasi. Dia bau logam 😂😂 padahal xde pun xtahu nape hidung saya xboleh bau. Xleh dekat. Rasa geli pun ada.

3y trước

Sama! Hehe awak dah berapa weeks? Sabar ye saya pun x tahu la smpai bila xleh dgn suami saya. Kesian tp tulah pembawakan baby. Saya positive dekat husband saya cakap nnt mst baby rapat dgn dia drpd saya 😂

Memang ada yg alahan mcm tu. Adik saya pun alahan tak boleh tengok suami & anak lelaki. 🤭 Dia redha & sabar je dgn ujian kehamilan . suami dia pun faham. Sy pulak just beberapa hari je alah dgn bau suami. dia nak cium pun sy tutup hidung. 😂 kami gelak2 je terhibur dgn ujian kehamilan.

3y trước

typo: cko-ckp

normal rasanya sb sy pernah mcm ni dgn firstborn sy.. rasa xsuka bau suami nak2 bau nafas dia berckp pun rasa xsuka sb nanti bau nafas.. siap ckp dgn suami lg.. boleh x buat masa ni jgn kiss sy sb rasa nk muntah😂😂.. nasib baik kejap je dlm sbulan mcm tu..

3y trước

hehehe.. ckp elok2 kata kita xselesa moga2 suami faham n minta maaf dgn suami sb kita pun xnak rasa mcm ni kn..

sy PON tak suka .. tapi bersabar.. saya tak suka disentuh kalu boleh duduk bilik lain² tapi tak baik pulak..😅 jadi terpaksa jugak la hadap.. sampai nk bersalin ni tetap geli sngt hadap dia. 🤲😅😅😂 harap lepas bersalin hilang la rasa tu... adehhhh

3y trước

Samalah kita sis. Rasa nak duduk bilik asing jer. Tak tahu nak buat macam mana dah. Baru 7 minggu risau sampai berminggu minggu 🤭🤭

kalau tengok rasa nk muntah ke mcm mana. atau benci. sy tengok rasa nk muntah. nafas dia pon sy xboleh. tp skejap je. org kata bawaan budak. lama2 dah ok. normal tu sis.

3y trước

saya dah nk bersalin yunk ttp meluat dan geli..

sejak pregy ni hubungan suami isteri semakin panas ade ke yg mcm saya 😌 . suami isteri x tido same , suami mcm tu pon boleh jadi ke ..saye lagi lah bnci suami

sy tak boleh bau badan dia. bukan busuk. tp bila dh pkai perfume,ptg balik,fuh bau likat. sy rasa nk termuntah😂

sama lah dengan saya masa awal2 preggy dulu nk makan pun tak selera bila suami ada...kesian suami 🤭🤭

normal.. pembawakan.. tp jgn la betul2 plak kan 🤣 saya pun terbenci suami pregy ni.. tp dah ok..

3y trước

Lama tak?

rsa normal tu sis,sbb sy pon mcm ni dri mula smpai tunggu hari nk bersalin dah ni...😂😂

3y trước

Huih lamanya. Risauu takut saya lama jugakk 🤭