Tak boleh tengok muka suami kita

Hi mommy mommy semua nak tanya. Normal ke kalau masa preggy ni kita jadi tak boleh tengok muka suami kita. Rasa macam tak suka dekat dia. Normal ke?

18 Các câu trả lời

Sy pun tolak somi jejauh, xleh bau 🤣 trimester 1 jelah..trimester 2, sy yg terkam dia

3y trước

Auchhh ... rawrrrr 🤣🤣🤣

saya masa awal mngandung saya x blh tgk muka suami ...skrg dh 12 minggu dh oky

Tak pulak. Saya rasa makin comel. Best kalau baby nampak macam papa.

pembawakan .. nanti baby keluar orang paling rapat si ayah la 😅

3y trước

Harap sekejap jelah pembawakan ni

Normal rasanya ni. Sy hari tu x boleh bau dia langsung..

normal sis...

3y trước

Harap sekejap jer lah rasa ni

normal

Pergi berubat

3y trước

ni tak ada kes dengan berubat kebanyakan ibu mengandung ada pembawakan macam ni ..