Ruam Di Pipi

Hi mommy My baby kerap sangat ruam dekat pipi. Mostly orang ckp ruam susu. Yes ada masa dia ok clear, ada masa dia jadi mcm teruk. I've been used sebamed. Tp this thing happen repeat again n again. Kesian dekat baby. Mmg dia tak meragam. Dalam masa pkp mcmni, should i bring my baby to specialist kulit? Or let pkp settle down baru bawak jumpa pakar...

Ruam Di Pipi
57 Các câu trả lời

Ni mcm eczema ni. Better stop dulu sabun. g check and guna ubat yg doctor bg. Dan jgn bg baby bpeluh/panas. Baby sy pun cmni. Klo panas, naik merah balik. Tp guna ubat doc bg ok dgn dia. Sy beli farmasi semua xjalan.