Normal ke baby 3 bulan ada biji / ruam kecik mcmni

Aslm mommies semua saya nak tanya ruam mcmni normal ke ada dekat leher pipi n kaki sikit. Saya baru tukar susu tapi dia takde meragam . Cuma takut sebab ruam panas sama . So tak sure . Any mommies yg pernah ada pengalaman mcmni ?#bantusharing #firstmom #bantujawab

Normal ke baby 3 bulan ada biji / ruam kecik mcmni
3 Các câu trả lời

sy pun baru tukar susu and sy perasan kat muka anak mcm start naik bintik2 halus. mungkin sbb tukar susu. tp bila fikir cuaca pun mmg panas sgt skrg

maybe ruam panas