amniotic band

Mommy ada yg pernah kena tak? Semasa baby dalam kandungan terkena amniotic band,dan dokter pakar suruh saya bersalin awal.. ?? Sedangkan usia kandungan baru 26minggu.. Takut baby teruk dalam kandungan. Hanya allah je la tau perasaan saya. ?

10 Các câu trả lời

Sy Pernah suspected, Tapi alhamdulillah bukan. Sy cadangkan, sis cuba buat checkup dekat beberapa hospital, sbb satu tempat je tak meyakinkan, kadang2 ada kes yg sebenarnya bukan amniotic band. Tapi if betul dah Confirm, jadi better ikut pakar, in syaa allah teknologi yg ada boleh tolong baby membesar dengan baik sihat. Sbb kes mcm tu kan boleh bagi bahaya dekat baby, mana2 anggota badan baby yg terkena amniotic band boleh menyebabkan kecacatan. Ikut nasihat pakar dan sediakan pelbagai kemungkinan soalan berkenaan amniotic band, kesan dkt ibu, Baby, perkembangan Baby, teknologi yg hospital ada utk baby bertahan, etc. Semoga urusan ibu dan baby dipermudahkan, baby yg lahir sihat sempurna sifatnya dan membesar dengan sihat. Aaamiinnn

5y trước

Stu garisan tu nampak jelas masa saya scan sis.. 😭😭 hari kamis ni keputusan nya macem mana. Ya allah sis risau nye sya. 😭 makasih doa nya sis, smoga anak dan sya sihat2 je

Salam sis.semoga semuanya baik2 dan sihat dengan izin Allah s.w.t.. Saya Bru scan 11 week 5d n dr pun detech mcm ada amniotic band.dr kkia dh booking apoimwnt tuk scan n nsiht lbh lnjut dekat hsptl bulan 2 nih. semoga sis tabah dan berusaha saya pun Bru taw psl amniotic band bila dr gte klau tak xprh taw pun amniotic band tuh apa..saya pun risau sis bila saya bca artikel2 research kt google n you tube sbb risiko kt bby tuu tinggi harap2 semuanya okay .Jadi sis sekarang mcm mn ?bby sis sihat ka atau dr srh bersalin awal jugak?

Tak tau nak mengadu kat siapa,hanya boleh mengadu kat allah je la.. 😭😭 sedih perasaan sya sekarang, Allahu 😖😖 cuma pasrah dah tunggu keajaiban je la, smoga allah bagi mukjizat kat sya,doakan ye momy2.😭😭😭

sis tak blh share pengalaman pernh ada amniotic band masa pregnant.

😭😭😭mg Allah pmudahkn segalanya aamiin..dan selamat smuanya..aamiin

5y trước

Amiinn tq mom 😭😭

Allahuakhbar puan. Sbr ye. Smoga puan dan bby sihat2 je amin

5y trước

Aamiin sis. 😭😭🙏

Semoga dipermudahkan urusan sis dan baby sihat sihat ja..

5y trước

Aaminn sis. 😭🙏

Allahu..semoga dipermudahkan segala urusan..aamiin

5y trước

Amiin tq mom. 😭😭😭

😭😭😭moga dipermudahkan urusan sis...

5y trước

Aamiin sis. 😭🙏

Amniotic band tu ape ye sis?

5y trước

Macam 1 wayar yg boleh potong badan baby kat dalam.. Tu spatutnya lekat kat luar sis. 😥