Amniotic band

Salam ibu2 semua... sy haritu ada buat scan detail n disahkan ada amniotic band.. sy dirujuk pakar.. tpi bila saya jumpa pakar diorang memang sahkan sya ada amniotic band tapi diorang kata ok je xde follow up pape pun.. saya risau sgt2... jadi ibu2 dlm ni sapa ada pengalaman ada amniotic band? Boleh share pengalaman x? Sy skrng pregy 29week.. terima kasih ibu2 semua..

3 Các câu trả lời

Salam sis.bila jmpa dr Pakar mereka kata apa?da gtw effect apa2 tak kt bby?sbb saya pun Bru scan 11 weeks n 5 d n dr kkia dh set apoiment tuk saya jumpa Pakar dkt hsptl bulan 2 nih saya pun risau sis..sis ada mintak nasihat pkr dr hsptl lain tak atau berubat cra kg ka tuk mghilangkan kerisauan sis..sebab med Kita sama sis dgr ja dr ckp trs jdi risau blh stress bila pokie..harap2 bby Kita baik2 saja kan sis..insyallah.sis yg ptg jaga diri n kesihatan ye..Semoga Allah s.w.t membantu Kita agar tetap positive

2y trước

alhmdulillh sihat puan wktu scn dekat gh penang Dr info janin alhamdulillah sihat Dan xda amniotic Banda Karna time awai2 scan dkt klinik kkia tak berapa jelas Dan alhamdulillah baby sekarang dh umur 1 tahun 3 bulan. LPs dpt info Dri kkia tuh saya ada jumpa bidan jugak untuk tnya pendapat

Hello siss nk tny baby mcm mane okay ke

Skrg baby puan mcm mana okay ke