Pengalaman

Hi mommies,sya skrg 38 week 2 day..Normal x bila baby mengeras then dkt bawah tu rsa mcm kembang kecut???bila baby mngeras sya rsa mcm kat bawah pun trbuka sikit?..tpi tanda² nak bersalin tu belum ada lagi...ada x mommies yg prnah rsa mcm tu??mohon pengalaman mommies...sya first time,bnyk lgi kena bljar nmpknya?..

3 Các câu trả lời

Sama la sis, sya 38 weeks 5 days ..rasa mcm mengembang kat bhgn ari2 kan? Nerveous nya nak bersalin ..1st timer jugak

Normal tu sis