Besama ketika preg

Maaf klu soalan sya ni agk plik ataupun mummy2 dkt sni mungkin ada rsa apa yg sya rsa , masa bsma suami ketika preg , ada rsa mcm lubang vagina tu bengkak , mcm kembang dan tak selesa , tak ada rangsang pun ketika besama kdng2 ada tpi yg sllu ny tidak , rsa nya sakit tppi ngilu , tak selesa langsung rsa nya , normal ke mcm tu?#ingintahu

1 Trả lời

normal..semua keadaan tubuh berubah apabila peknen..faktor hormon dn pembesaran dn kembang