period tapi darah tak keluar

Hi mommies, Sy nk tnya ada tak sesiapa yg mengalami period tapi darah tak keluar..macam ni, sejk kblakgn ni sy period 1st day dan 2nd day keluar darah tapi setompok, hari ke 3 dah takde darah pada pad..tapi bila korek dlm ms V ada darah fresh and bukan warna coklat hitam tu..hal ni berlarutan hingga ke hari ke 5..dah 2 bulan sy period dalam kdaan macam ni..

1 Trả lời

Kdg darah stuck. Sy penah period kencing keluar darah lepas tuh x de dah. Bersih je pek