keluar lendir beserta darah sedikit

maaf nak bertanya, normal ke kalau keluar lendir beserta darah cuma sedikit tapi jelas. semalam ada spot coklat macam 1st day period biasa nya. harini keluar lendir beserta darah. kandungan sy baru 6minggu 3hari.. untuk makluman sy mengalami alahan hilang selera makan,loya bila makan.hanya kerapkan minum air mineral spritzer shja.sy pun tidak buat kerja2 berat selain banyak berehat. didahului dgn terima kasih..

1 Trả lời

bab ni awak mmg kena g klinik confirmkan kenapa . risau juga takut tamda rahim tak kuat ke.

2y trước

sy da ke kk dan refer EPAU,O&G... doc kata ni kandungan dlm ancaman.kalau masih berterusan dan darah dlm sehari keluar banyak terus ke emergency. doc nasihatkan byk berehat dan teruskan makan folic asid shja. tak perlu suppliment/vit yang lain2 buat masa ni.pantau shja. da scan tadi doc kata da ada denyutan jantung baby.tunggu cukup 10minggu buat buku pink kat kk terdekat kalau tiada masalah lagi.