Baby 20 Hari

Hi mommies,sy 1st baby sy batuk2 dan selsema sikit.. Risau nih sebb baru 20 hari belum lagi sebulan dengan keadaan musim jerebu sekarang. Ada ta tips nk hilang kan kahak kat baby.?

1 Trả lời

Sis try bli garlic balm... In shaa Allah ok bby nti bile kita slalu sapu pd bby... Utk batuk sapu dkt dada .leher ..idung...tapak kaki bby betis ... Dlu ms ank sy br kluar dr nicu sy sapukn ank cmtu..bile dia alami selsema dan juge batuk.. ank sy lahir prem ms tu.. la ni alhmdulillah bby dh 3bln umo nye..hrp bnda ni mmbntu mommies..di bwh ni sy sertakn pic cara tuk sapu balm pd bby ikut situasi apa yg bby alami...kalau dlm pic ni gune mayyababy nye product..yg ni pn sy gune juge..tp bila bby dh msuk age 2 bln.. ms awl2 ritu bli garlic balm amalknnya..