Risau Baby saya umur 3bulan Batuk2 dah 1bulan

Dah bawa pergi clinic 2 Kali doktor kata xda apa,Baby saya start dijangkit batuk berkahak,20/2 lepastu dlam 2mnggu kahak dah hilang tapi batuk Masih sampai sekarang dah 1bulan Ada tak mcm saya?#pleasehelp

2 Các câu trả lời

Hi sis pada pendapat sy mami rajin2 buat percussion kt anak. Buat seawal yg Mungkin.. ank sy sampai masuk wad disebabkan batuk berkahak dia x leh bernafas sbb paru2 dh byk dgn kahak. Baby masa tu umur 2 bulan. Tak salah ikhtiar minyak tapi sapuan minyak tak semujarab klu kita tolong baby buat percussion kt dia. Two il percussion bole rujuk kt tiktok sbb sy pun bljr kt sana. 3-5 minit utk setiap bahagian. Sy buat percussion sehari suntuk. The next day kahak dh berkurang sbb keluar melalui najis dia..

9mo trước

sis su De beli dh 2mnggu guna kt baby 2 bulan tpi batuk lgi huhu nk tepuk bdn baby takot n tk reti