Size bayi xsama dengan usia kandungan

hi mommies....skrg sy dah 28week 5days (1st baby)...dn doc kata baby sy msih kecil dan beratnya msih 900gram something...xsmpai 1kg lg...dan bila doc tgk scanner usia bayi sy bru 26week5day...dan due date sy tiap kali scan akn terus berubah....ada x yg sma pgamalan mcm sy??blh share x...adakah ini normal?baby sgt aktif

1 Trả lời

Sy masa 29w scan baby 1098g. Pun agak kecik kalau compare dgn usia dia. Tp sebenarnya, berat masa scan tu hanya anggaran shj. Byk je kes. Scan lain, keluar lain. Asalkan bby sihat, okay je. Mcm sy, tumbesaran dia okay. Size kaki, tgn. Kepala semua tally dgn yg usia masa scan tu. Berat je kurang. Hehehe.

5y trước

alhamdulillah...kdg2 kata2 doc buat sy jdi risau skit🤭🤭